D'aquest lloc....

La meva foto
Reus, Catalunya, Spain
Sigueu benvinguts en aquest racó on podrem compartir pensaments, aficions i debatre les diferents qüestions que ens envolten ...Agrairé i procuraré respondre tots els vostres comentaris.

dimarts, 31 d’agost del 2010

L'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar, és un típic poble mariner mediterrani.La seva costa recorre magnífics penya-segats on es descobreixen les meravelloses cales d'aigua cristal·lina rodejades de roquers i pinars, on la blava mar és increïblement transparent. Cales de sorra fina i blanca o bé les de sorra i roca, racons d'aquesta singular costa del Baix Ebre on s'hi pot trobar la tranquilitat lluny de les aglomeracions habituals d'altres indrets estiuencs.
A l'Ametlla no trobareu grans edificacions, ni grans extensions de platges plenes de gent. Les cales de daurada i fina sorra són les principals protagonistes d'una costa on podreu olorar l'aroma dels pinars que acaricien l'aigua.




El port de L'ametlla de Mar recorda que es tracta d'una vila que, des de els seus origens, quan grups de pescadors valencians es van establir a La Cala, ha viscut del mar. I aquesta dependéncia del mar es sent per tots el racons del poble.